Splošni Pogoji Poslovanja

chili, pepper, red-1995688.jpg

PODATKI O NAS

Gorki Chili d.o.o.

Ulica Borcev NOB 2

6320 Portorož, Slovenija EU

e-mail: info@chillicus.com

Gsm: 040 773 500

TRR: SI56 6100 0002 7816 843

Vpisan v sodni register: DA

SRG vpisa subjekta:

številka vpisa družbe v sodni register je SRG 2022/6911

Matična številka podjetja: 

ID za DDV: 68741219

Zavezanec za DDV: DA

Splošni pogoji

Svetujemo vam, da pred uporabo spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Spletna stran www.chillicus.com, s katero upravlja podjetje Gorki Chili d.o.o, si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani www.chillicus.com

Spletna trgovina

www.chillicus.com, je blagovna znamka, s katero upravlja podjetje Gorki Chili d.o.o.

Trgovino lahko dostopate na sledeči povezavi 

Plačilo

Možnosti plačil izdelkov:

  1. po predračunu na transakcijski račun
  2. S kreditno kartico
  3. Na naslovu mesta podjetja ali po dogovoru dostave
  4. Ob prevzemu pošiljke od poštnega ponudnika

Podatke za plačilo na transakcijski račun prejmete po zaključku naročila. Te podatke skrbno shranite ali si jih natisnite.

Cene

Vse cene so navedene na spletni strani www.chillicus.com so v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Cene, navedene na spletni strani ne vključujejo stroškov poštnine. Stroški dostave se obračunavajo dodatno; dodatni stroški so jasno prikazani in so vključeni v “celoten strošek” ob oddaji spletnega naročila.

Trudimo se zagotoviti, da so vse informacije in opisi, ki se pojavljajo na tej spletni strani točni. Če odkrijemo napako v ceni pri vašem naročilu, vas bomo o tem v najkrajšem možnem času obvestili in vam ponudili možnost ponovnega nakupa ali preklica naročila. Če z vami ne bomo mogli priti v stik, bomo tako naročilo obravnavali kot preklicano. Če je bilo tako naročilo plačano vnaprej, pa bi ga nato želeli preklicati, ste upravičeni do vračila polne kupnine.

Pridržujemo si pravico, da ne izpolnimo naročil, ki niso bila v skladu s temi pogoji poslovanja.

Naročila

Vsa naročila je možno skleniti po telefonu, elektronski pošti ali internetu preko spletne trgovine. Vsi podatki o oddanem naročilu so shranjeni pri podjetju Digics. Podatki so shranjeni pri uporabniškem računu posameznega uporabnika (spletna trgovina) ali v podatkovni bazi podjetja Digics . Spremembe ali dodatke k naročilu lahko pošljete po elektronski pošti info@chillicus.com ali telefonu +386 40 773 500

Koraki nakupa

Na spletni strani chillicus.com/trgovina izberite svoj produkt kliknite na “dodaj v košarico“. Izdelki kateri niso na razpolago, vam bo napisano in ni možno dodat v KOŠARICO.

Na strani KOŠARICA preverite vaše izdelke, če bi želeli dodat še ostale izdelke lahko nadaljujete z vašimi nakupi. Za nadaljevanje nakupa lahko v tem koraku dodate tudi KUPON izberete način dostave in nadaljujete na blagajno. 

Na BLAGAJNI izpolnite obrazec o plačniku in naslov za dostavo, v primeru, da bi želeli drugi naslov za dostavo izpolnite spodnje polje, DRUGI NASLOV ZA DOSTAVO.  Na desnem okencu preverite ponovno vašo naročilo, potrdite splošne pogoje in izberite način plačila. Ob uspešnem naročilu boste obveščeni preko maila, katerega ste navedli ob naročilu.

Pred oddajo naročila je uporabniku (kupcu) prek grafičnega uporabniškega vmesnika ”KOŠARICA” omogočeno, da s takojšnjim učinkom, enostavno in brez težav:

  • vidi in pregleda, katere izdelke je izbral in dodal v nakupovalno košarico;
  • vidi in pregleda ceno posameznega izdelka ter skupno ceno celotne izbrane količine posameznega izdelka;
  • spreminja izbrano količino posameznega izdelka in izračuna se nova cena spremenjene količine;
  • odstranjuje izbrane izdelke, ki jih ne želi kupiti, iz nakupovalne košarice.
Potrditev naročila

Za potrditev naročila in nakup blaga se šteje oddano spletno naročilo, kjer se hkrati z oddajo naročila sprejme tudi te pogoje poslovanja. Najkasneje v roku 24 ur ponudnik pregleda naročilo, preveri dobavljivost izdelka in potrdi ali zavrne naročilo. Ponudnik si pridržuje pravico, da pokliče uporabnika na njegovo telefonsko številko ali kontaktira preko e-mail naslova.

Dobavni roki

Ponudnik se bo potrudil, da bo blago odposlano ob potrditvi naročila v roku 24 ur. Po oddaji naročila boste prejeli sporočilo s kopijo naročila, ki vsebuje naročene artikle in skupno ceno. V primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z vašim naročilom nas lahko kontaktirate na E-poštni naslov info@chillcus.com ali na telefonsko številko 0038640 773 500. V primeru, da blaga, ki ste ga naročili, ni na zalogi, se bomo z vami dogovorili o dobavnem roku.

Vaše naročilo bo izpolnjeno na datum dobave. Razen v izjemnih okoliščinah, bo blago dostavljeno v 7 do 14 delovnih dneh od dneva naročila. Rok dobave je odvisen od zaloge.

Mednarodni promet (pošiljke v EU) se zaračunava na pavšalni osnovi, ne glede na težo. 

Preklic naročila

Uporabnik lahko prekliče naročilo v roku 12 ur po oddaji naročila po elektronski pošti. Po preteku 12 ur mora preklic naročila opraviti preko telefona v delovnem času podjetja.

Dostava in stroški

Dostavo naročenega blaga opravlja Pošta Slovenije in GLS. Naročila bodo odpremljena najkasneje v 48 urah (pod pogojem, da je blago na zalogi). Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije (za izven Slovenije, nas za stroške vprašajte). V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, lahko paket prevzamete na svoji poštni enoti.  Stroški dostave blaga pri plačilu po povzetju so 4,50€. Pri naročilu nad 40€ stroške pošiljanja krije prodajalec.

Za osebni prevzem pokličite 0038640 773 500 ali se oglasite na našem naslovu oz. drugačnem predhodnem dogovorjenem naslovu.

Vračilo blaga

Kupec lahko kupljeno blago v roku 3-eh dneh po prejemu vrne na naslov Ulica Borcev NOB 2, 6320 Portorož, ali nas o tej želji obvesti po e-pošti. Izdelki morajo biti nepoškodovani. Priložena mora biti tudi kopija računa. Kupnino vrnemo, oziroma kupljeno blago zamenjamo v 8-ih dneh. Kupnino vrnemo na željo kupca v primeru, da ne najdemo primerne rešitve..

Če z naročenimi izdelki niste zadovoljni, ali želite od nakupa iz kakršnegakoli razloga odstopiti, morate to storiti v 14 delovnih dneh od dneva, ko ste prejeli blago. Lahko nam pošljete obvestilo na email info@chillicus.com. Po obvestilu o odstopu od pogodbe morate blago vrniti v roku 7 dni. Vrnili vam bomo celotni znesek kupnine. Pri tem nam pisno pošljite svoje podatke z naslovom in telefonsko številko, številko tekočega računa in celoten znesek vam bomo nakazali v roku 7 dni od prejema blaga. Pri nepopolnih podatkih nakazila ne bo možno izvršiti. Stroške poštnine vračanja blaga nosi kupec sam. Blago mora biti nepoškodovano in neodprto, priložen pa mora biti račun. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Naslov za pošiljanje paketov

Gorki Chili d.o.o. (Chillicus)

Ulica Borcev NOB 2, 6320 Portorož Slovenija

Za vse reklamacije ali menjave artiklov je potreben račun ali kakšno drugo dokazilo o nakupu v spletni trgovini www.chillicus.com. Prodajalec ima pred rešitvijo vaše zahteve pravico izdelek pregledati. Če v nekaj dneh odgovora na vašo zahtevo niste prejeli, to ni zato, ker ne bi želeli izpolniti svojih obveznosti. Lahko se zgodi, da vašega zahtevka zaradi napak v komunikacijskih sredstvih nismo prejeli ali pa se je paket na poti do nas izgubil. V takem primeru vas prosimo, da nas opomnite preko email.

Reklamacija izdelkov

Naše izdelke v fazi proizvodnje kot tudi pred pošiljanjem večkrat skrbno preverimo in pregledamo. Kljub temu se zgodi, da kdaj pa kdaj kakšna napaka uide naši kontroli. Če se je to zgodilo na katerem od naših produktov, ki ste ga kupili vi, se vam opravičujemo. V kolikor smatrate, da je napaka tako velika, da je potrebna reklamacija, izdelek primerno zapakirajte in nas o tem obvestite na elektronsko pošto info@chillicus.com (ali na druge naše kontakte). Opišite napako in pripišite tudi številko računa, ki ste ga prejeli ob dostavi. V najkrajšem času vam bomo odgovorili. Reklamacije zaradi malomarnega ravnanja, mehanskih poškodb in nenamenske uporabe ne moremo upoštevati.

Reklamacija izdelkov, poškodovanih med prevozom

Če ste pri prevzemu blaga od dostavne službe (poštarja) opazili, da je paket poškodovan tako, da bi bila lahko poškodovana tudi vsebina, paket zavrnite. Da bomo lahko vašo reklamacijo kvalitetno in hitro rešili, zahtevajte od dostavljalca (poštarja) sestavo zapisnika. Reklamacijo izdelka, poškodovanega med prevozom, lahko upoštevamo 7 (sedem) dni od prevzema blaga.

Shopping Cart
sl_SISL