Varovanje podatkov in zasebnost

Splošno o obdelavi podatkov

Upravljalec osebnih podatkov je podjetje Jaka Plank s.p., www.chillicus.com

Splošna statistična obdelava

Za namene optimizacije spletne strani, spremljanja pravilnega delovanja spletna strani, obnašanja obiskovalcev ter za namene poslovne optimizacije in merjenje poslovne učinkovitosti, uporabljamo orodje za analitiko Google Analytics. Z orodjem spremljamo splošne statistične podatke o obisku. Uporabljamo anonimizacijo IP naslova, tako da vaš IP naslov ni nikoli posredovan, ter s tem onemogočamo pošiljanje osebnih in demografskih podatkov tretjim osebam. Po tem, ko vaš IP naslov postane anonimen, ugotovitev vaše osebe več ni mogoča, tako da Google Analytics nikakor ne more povezati vaše naprave z drugimi Googlovimi podatki.

Piškotki

Kot večina spletnih strani, tudi naša spletna stran uporablja piškotke. Uporabljamo jih, da vam zagotovimo odlično uporabniško izkušnjo ter z njimi preverjamo tudi delovanje spletne strani.

Piškotki nam omogočajo, da:

  • spletno mesto deluje kot je potrebno,
  • nadzorujemo delovanje in izboljšujemo uporabniško izkušnjo, izboljšujemo varnost in hitrost spletne strani.

Informacije o piškotkih
Obvezni piškotki
Naša spletna stran uporablja obvezne piškotke, ki so nujni za delovanje spletne strani. Med te piškotke sodijo:
piškotki, ki so namenjeni izključno delovanju spletne strani

Piškotke uporabljamo za statično analitiko spletne strani. S pomočjo teh piškotkov lažje beležimo napake na spletni strani in izboljšujemo ponudbo.

Piškotki za analitiko uporabljajo funkcijo anonimizacije IP naslova, tako da vaš IP naslov ni posredovan tretji osebi.

Obdelava osebnih podatkov na podlagi pogodbe

Z uporabo spletne strani ste seznanjeni, da lahko ponudnik vaše osebne podatke zaupa tudi drugim pogodbenim obdelovalcem, ki lahko podatke obdelujejo izključno v imenu ponudnika ter v mejah ponudnikovega pooblastila. V podjetju sodelujemo z naslednjimi pogodbenimi obdelovalci:

  • Vzdrževalec strežnika in spletne strani

Vaša zasebnost nam veliko pomeni, zato ponudnik vaših osebnih podatkov ne bo nikoli posredoval tretjim nepooblaščenim osebam, prav tako ponudnik izbira izključno preverjene pogodbene obdelovalce, ki imajo programsko opremo urejeno v skladu z GDPR. Uporabniki osebnih podatkov ne pošiljajo v tretje države, izven EU, razen v ZDA. Vsi pogodbeni obdelovalci, ki so v ZDA, pa so del Privacy Shield organizacije.

Hramba osebnih podatkov

Ponudnik hrani vaše podatke toliko časa, kolikor je to potrebno za uresničitev namena, za katerega so bili osebni podatki zbrani in obdelovani. V kolikor poseben zakon predpisuje hranjenje podatkov za določeno obdobje, potem ponudnik obdeluje te podatke v skladu s tem zakonom. Podatki v analitičnih orodjih (Google Analytics) se izbrišejo po preteku 26 mesecev.

Vaše pravice v zvezi z obdelavo podatkov in kontaktna oseba

V skladu s 15., 16., 17., 18., 20. in 21. členom Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov, imate pravico do pridobitve informacij o vaših osebnih podatkih, ki so shranjeni pri nas, pravico do popravka in dopolnitve podatkov, pravico do brisanja podatkov, pravico do omejitve obdelave podatkov, pravico do zavrnitve in pravico do prenosljivosti podatkov. Zahtevo za izpis podatkov, ki jih hranimo, lahko podate preko elektronske pošte na naslov info@chillicus.com ali pisno na naslov podjetja oziroma ponudnika, ki je naveden na začetku politike zasebnosti. Na omenjen elektronski naslov lahko podate tudi zahtevo za izbris ali spremembo podatkov.

Podatki o upravljalcu

Podatki o upravljavcu se nahajajo na povezavi KONTAKT.

Shopping Cart
sl_SISL