Prijemalka

3,00 4,50 

Prijemalka se v gospodinjstvu uporablja kot pripomoček za pripravo jedi neposredno iz žara.

Brezplačna poštnina nad 40 € !

  • Pošljemo takoj ob plačilu
  • Možnost vračila izdelka
  • Varna plačila

Lesena prijemalka je nepogrešljiva in praktična za vse ljubitelje jedi na žaru. Izberite svojo in dodajte unikaten zapis ali sliko.

Pri uporabi lesenih pincet na žaru je pomembno, da jih uporabljate pravilno. Lesene pincete ne smejo biti izpostavljene visokim temperaturam ali dolgotrajni izpostavljenosti vodi, saj lahko to povzroči razpoke in ukrivljanje. Pri čiščenju lesenih pincet uporabite toplo vodo in blago milo, nato jih temeljito posušite, preden jih shranite.

Poleg uporabe lesenih pincet na žaru lahko uporabite tudi druge lesene pripomočke, kot so deske za rezanje in pripomočki za obračanje mesa. Leseni pripomočki so trajnostna in naravna izbira, ki lahko podaljšajo življenjsko dobo vaših kuhinjskih pripomočkov.

Uporaba lesenih pincet na žaru je trajnostna in naravna izbira, ki ima veliko prednosti pred kovinskimi pripomočki. Lesene pincete ne opraskajo ali poškodujejo površine žara in ne vplivajo na okus hrane z neželenimi kemikalijami, ki bi jih lahko izločili kovinski pripomočki. Lesene pincete so varnejše za uporabo in lahko izboljšajo okus hrane. Pravilna uporaba in vzdrževanje lesenih pincet lahko podaljša njihovo življenjsko dobo in ohranja okolje.

Izdelki iz lesa nam vedno pričarajo pridih nostalgije. Prav posebno domačnost pa doživimo z izdelki iz lesa, ki jih lahko uporabljamo kot kuhinjske in gospodinjske pripomočke.

Eden izmed njih je prav gotovo lesena prijemalka, ki je zelo priročna in uporabna in je nepogrešljiv pripomoček v kuhinji. Narejena je iz bukovega lesa in meri v dolžino 24 cm.

Izdelava: Izdelena iz bukovega lesa naravno posušena. Zaščitena z naravnim oljem.

Uporaba: Prijemalka se v gospodinjstvu uporablja kot pripomoček za pripravo jedi neposredno iz žara ali štedilnikaPrijemalke so zelo priljubljene med gostilnici, kjer si lahko hrano postrežemo sami. Izdelki iz lesa so priljubljeni v gospodinjstvu, kateri omogoča enostavno uporabo.

Dimenzija izdelka 24 x 5 x 2 cm.

Preverite ostalo ponudbo v naši TRGOVINI.

Teža 30 g
Dimenzije 24 × 5 cm
Graviranje

Graviranje, Brez graviranja

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Prijemalka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
sl_SISL