TRINIDAD MORUGA SCORPION

5,50 

Imate željo, da bi vašim jedem dodali pekočino in ostrino? Uporabite naš čili Scorpion!  Scorpion čili spada med najbolj pikantne čilije na svetu, zato ni potrebe po velikem doziranju.

Availability: Na zalogi

Brezplačna poštnina nad 40 € !

  • Pošljemo takoj ob plačilu
  • Možnost vračila izdelka
  • Varna plačila

TRINIDAD MORUGA SCORPION posušen čili. Imate željo, da bi vašim jedem dodali pekočino in ostrino? Uporabite naš čili Scorpion!. Maruga Scorpion Chilli je sorta kitajske vrste Capsicum, ki spada v družino paprik. Scorpion Maruga, imenovan tudi TRINIDAD SCORPION, močno spominja na Habanero in Scotch Bonnet– toda SCORPION oba premaga s svojo ekstremno vročino in pekočino! Čilije Maruga Scorpion nabiramo, ko so najbolj zreli in jih nato posušimo, da ohranijo svoj edinstven okus.

Trinidad moruga Scorpion je prava poslastica za ljubitelje ekstremnih paprik, ki želijo izmeriti svoje brbončice na tej stopnji ekstremne vročine. Je produktivna sorta paprike, ki bo velikodušno poplačala trud svojega pridelovalca.

Scorpion čili spada med najbolj pikantne čilije na svetu, zato ni potrebe po velikem doziranju. Čeprav so paprike Trinidad Scorpion med najbolj pekočimi na svetu, jih nikar
ne odpišite kot prepekoče, ki bi jih bilo nemogoče obdelati, in razmislite o vseh načinih, kako lahko te ognjene majhne čilije vključite v svojo kuhinjo.

Poglejte si še ostalo našo ponudbo TUKAJ.

Obvezna uporaba rokavic.

KOLIČINA: 15g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “TRINIDAD MORUGA SCORPION”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
sl_SISL