Špatula

3,00 4,50 

Lesena špatula za serviranje in mešanje.

Brezplačna poštnina nad 40 € !

  • Pošljemo takoj ob plačilu
  • Možnost vračila izdelka
  • Varna plačila

Lesena špatula narejena iz Slovenskega lesa je nepogrešljiva pri kuhanju. Preverite našo ponudbo in si izdelajte svojo unikatno špatulo.

Uporaba lesene kuhalnice ima številne prednosti v primerjavi s plastičnimi ali kovinskimi kuhalnicami. Lesena kuhalnica ne bo poškodovala površine vaše ponve ali posode, saj je les bolj nežen material. Poleg tega lesena kuhalnica ne bo oddajala neželenih kemikalij, kot so plastika ali kovina, ki lahko vplivajo na okus hrane.

Lesena kuhalnica je tudi trajnostna izbira, saj jo lahko ponovno uporabite večkrat, preden se obrabi. Poleg tega je les lahko obnovljiv vir, če se pravilno upravlja. Tako lahko z izbiro lesene kuhalnice prispevate k zmanjševanju količine odpadkov in ohranjanju okolja.

Pri uporabi lesene kuhalnice je pomembno, da jo uporabljate pravilno. Lesena kuhalnica ne sme biti izpostavljena visokim temperaturam ali dolgotrajni izpostavljenosti vodi, saj lahko to povzroči razpoke in deformacije. Pri čiščenju lesene kuhalnice je treba uporabljati toplo vodo in blago milo, nato pa jo temeljito osušiti, preden jo shranite.

Izdelki iz lesa nam vedno pričarajo pridih nostalgije. Prav posebno domačnost pa doživimo z izdelki iz lesa, ki jih lahko uporabljamo kot kuhinjske in gospodinjske pripomočke.

Eden izmed njih je prav gotovo lesena lopatica oziroma “ špatula ”, ki je zelo priročna in uporabna in je nepogrešljiv pripomoček v kuhinji. Narejena je iz bukovega lesa in meri v dolžino 30 cm. Seveda zraven špatule vedno more bit tudi prijemalka, katera je nujna za vse žar mojstre.

Uporaba: Za kuhanje in priprava različnih jedi. Nepogrešljiv kuhinjski pripomoček v gospodinjstvu. Izdelki iz lesa so priljubljeni v gospodinjstvu, kateri omogoča enostavno uporabo. Različne oblike kuhalnice špatule se uporabljajo za različne namene ter so zasnovane tudi za zahtevnejše kupce.

Izdelava: Izdelana iz bukovega lesa naravno posušena.

Dimenzije izdelka: 30 x 5,5 cm

Več izdelkov lahko preverite na naši trgovini TUKAJ.

Teža 30 g
Dimenzije 30 × 5,5 cm
Graviranje

Graviranje, Brez Graviranja

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Špatula”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
sl_SISL